Eeppinen käsikirja nuorille yrittäjille

EPIC- Nuoren yrittäjän käsikirja

Martta ja Sami, nuo kaksi luovuuden ja iloisen asenteen ruumiillistumaa päättivät tehdä kirjan nimeltä EPIC – Nuoren yrittäjän käsikirja. Kirjan joka on mukaansatempaava tulevaisuuden tekijöiden ponnahduslauta yrittäjyyden ja omien unelmien toteuttamisen polulle. Epic on ajattelua avartava rajattomien mahdollisuuksien, luovuuden, rohkeuden ja yhdessä tekemisen seikkailuteos yrittäjiltä tulevaisuuden yrittäjille.

Martta & Sami <3

Kyllä, varastin EPIC -kirjan sivuilta tuon edellisen tekstin.

Myös minä sain kunnian päästä kirjaan. Avaan kirjassa omaa tarinaani. Sitä miten, tai ennemminkin miksi olen päätynyt yrittäjäksi ja tekemään asioita joita teen. Niinkin ihmisläheisesti nimetyssä kappaleessa, kuin: ”Raha: Väline unelmiesi toteuttamiseen”.

Haluan laskea muidenkin kynnystä lähteä yrittämään ja tekemään juuri sitä, mitä kukin on aina halunnut tehdä. Toteuttamaan omat unelmasi ja samalla lisäämään yhteisöömme hyvinvointia ja luomaan lisää paljon kaivattuja työpaikkoja. Työpaikat itsestään synny. Ne syntyy, kun joku lähtee tekemään juuri sitä mitä haluaa ja tavoitteeseen päästäkseen palkkaa apuvoimia.

Silloin kun minä oli nuori (!). Niin ei käynyt mielen vieressäkään ruveta yrittäjäksi. Ei semmoista vaihtoehtoa tullut edes mietittyä. Silloin vaan mentiin Nokialle töihin niinkuin muutkin. Ja niinhän minä silloin nuorena poikana meninkin.
Nyt ilmapiiri on muuttunut tuosta ajasta sellaiseksi, että nuorille on ihan oikeana vaihtoehtona lähteä tekemään rohkeasti omaa juttuaan. Kouluissa opetetaan, mitä yrittäjyys oikeasti on, telkkarista tulee Leijonan luola -tyylisiä ohjelmia, yksi Suomen suurimpia tapahtumia on Slush -startup tapahtuma. Ja nyt; tämä kirja.

Tavoittele unelmiasi. Yritä edes. Aloita lukemalla tuo eeppinen käsikirja.

 

Disclaimer: Ei, en saa mitään palkkiota kirjan mainostamisesta. 🙂

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.